Pehlivanlı: “Milletimiz AK Parti davasına güveniyor”

Pehlivanlı: “Milletimiz AK Parti davasına güveniyor”
Balışeyh İlçesi eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclis Üyesi Adayı Cehti Pehlivanlı, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Her zaman sahada olduklarını dile getiren Pehlivanlı, “Milletimiz AK Parti’nin davasına güveniyor” dedi.

PEHLİVANLI, İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala seçim çalışmaları sahada hummalı şekilde devam ediyor. Bu saçım kapsamında Kırıkkale merkezden AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Cehti Pehlivanlı, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya gelen Pehlivanlı, seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları çalışmalarını anlattı.

HİZMETLERİMİZİ MİLLETİMİZLE BULUŞTURACAĞIZ

Türkiye genelinde AK Parti’nin bugüne kadar büyük çalışmalara ve yatırımlara imza attığını vurgulayan Pehlivanlı, bu büyük yatırımların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devam edeceğini ifade etti. Yerel seçim kapsamında Kırıkkale merkez ve diğer bölgelerde yine başarı elde edeceklerini ifade eden Pehlivanlı, “Milletimiz AK Parti’nin davasına güveniyor. Her zaman halkını düşünen AK Parti’nin bu hizmetlerini yeni dönemde de milletimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 887 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.