Ramazan Can’dan Mehmet Saygılı’ya destek

Ramazan Can’dan Mehmet Saygılı’ya destek
 Muhabir
Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret etti. Yerel seçim kapsamında Saygılı’ya destek veren Can, 1 Nisan’da belediyede AK Parti bayrağının yeniden dalgalanacağını söyledi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti’de saha çalışmaları devam ediyor. Siyasi hareketliliğin yaşandığı AK Parti’de Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret etti. Yerel seçim kapsamında Saygılı’ya destek veren Can, 1 Nisan’da belediyede AK Parti bayrağının yeniden dalgalanacağını söyledi.

ramazan-candan-mehmet-saygiliya-destek2.jpg

RAMAZAN CAN: “HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

Kırıkkale’nin her alanda yatırım alabilmesi amacıyla AK Parti olarak büyük çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Can, “AK Parti iktidarlığı döneminde Kırıkkale altın çağını yaşadı. Bu süreçte Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’da şehir genelinde gerçekten önemli çalışmalar yaptı. Bizler Ankara’da bakanlıklarla yatırım alınması noktasında ve her alanda yapılacak çalışmalarda Kırıkkale’mizin yanındayız” şeklinde konuştu.

ramazan-candan-mehmet-saygiliya-destek6.jpg

KIRIKKALE İÇİN BÜYÜK MÜCADELE VERDİK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saygılı, “Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can, Milletvekilimiz Mustafa Kaplan, İl Başkanımız Engin Pehlivanlı ve teşkilatımızla seçim büromuzda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Biz de yalnız bırakmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Kırıkkale’nin her alanda en iyi yatırımı alabilmesi için elimizden geleni yaptık. Vatandaşlarımıza güveniyoruz. Bizler Kırıkkale’nin bütün bölgesinde büyük çalışmalar sergiledik. Halkımız inşallah bunun karşılığını sandıkta verecektir” dedi.

Bu haber toplam 376 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.