Saygılı: “Kırıkkale’ye 25 yeni park alanı yapıldı”

Saygılı: “Kırıkkale’ye 25 yeni park alanı yapıldı”
 Muhabir
Belediye Başkanlığında üçüncü dönem için 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçim çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bir taraftan vatandaşlarla buluşmaya devam ederken diğer taraftan döneminde yapılan çalışmaları aktarıyor.

Belediye Başkanı Saygılı, dönemlerinde 25 adet park alanı yapıldığını söyledi.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI

Kırıkkale’de yerel seçim atmosferi her geçen gün biraz daha ısınmaya devam ediyor. Kırıkkale’nin asıl hizmetlerinin yanında çocuk oyun alanları ve park alanlarına büyük önem veren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, göreve geldiği günden bu yana büyük şehir parkı ve Millet Bahçesi’nin yanı sıra mahalle ve sokak parklarına da önemli yatırımlar gerçekleştirdi.

saygili-kirikkaleye-25-yeni-park-alani-yapildi2.jpg

DÜZENLİ BAKIM VE KONTROL SAĞLANIYOR

Kırıkkale’nin her mahalle ve sokağında çocukların ve ailelerin kaliteli vakit geçirebilmelerini sağlamak maksadıyla, toplam 25 adet park alanı yapımı gerçekleştirildi. Öte yandan, spor aletleri, bank, piknik masası, ağaç dikimi, çalı grubu, mevsimlik çiçek ve yer örtücü çalışmaları gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi, düzenli olarak bakım çalışması da yaparak kontrollerini sağlıyor. Aynı zamanda hali hazır da bulunan park alanlarında yenileme ve bakım çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

saygili-kirikkaleye-25-yeni-park-alani-yapildi6.jpg

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.