Saygılı: “Yeni Sanayi Sitesi son yılların en büyük projesi”

Saygılı: “Yeni Sanayi Sitesi son yılların en büyük projesi”
 Muhabir
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eski sanayi sitesi esnaflarıyla buluştu. Saygılı, İhale aşamasına gelinen 798 dükkanlı Yeni Sanayi Sitesi hakkında bilgiler verdi.

İHALE AŞAMASINA GELİNDİ

Kırıkkale şehir merkezi içerisinde yer alan ve halk arasında ‘Eski Sanayi Sitesi’ olarak bilinen bölgenin yeni yerine taşınması kapsamında çalışmalar hızlandı. Yeni sanayi sitesinin yapımı için ihale aşamasına geçildi. Bu kapsamda Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eski sanayi sitesi esnaflarıyla buluştu. Saygılı, İhale aşamasına gelinen 798 dükkanlı Yeni Sanayi Sitesi hakkında bilgiler verdi.

saygili-yeni-sanayi-sitesi-son-yillarin-en-buyuk-projesi2.jpg

MODERN SANAYİ SİTESİNE KAVUŞACAK

Şehir merkezinde yer alan ve çok sayıda esnafın yer aldığı sanayi sitesinin yeni bölgeye taşınması amacıyla yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Kırıkkale Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi´nin kent merkezinde köhneleşmiş yapıların içinden çıkararak, yeni yerine taşımaya hazırlanıyor. Proje ile sanayi sitesi şehir merkezinden kaldırılarak çevre yolunda Kırıkkale Belediyesi´nin de arsasının bulunduğu yere, TOKİ tarafından inşa edilecek Modern Sanayi Sitesine taşınacak.

saygili-yeni-sanayi-sitesi-son-yillarin-en-buyuk-projesi4.jpg

ESNAFIMIZ GİBİ BEN DE HEYECANLIYIM

Oto Sanatkarları ve Demirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı ve çok sayıda esnafların yer aldığı etkinlikte Saygılı, “Sanatı, tecrübesi ve alın teri ile ekmeğini kazanan değerli sanayici esnaflarımızla bir araya geldik. Kırıkkale'mizin son yıllardaki en büyük projelerinden olan ve kademeli olarak ihale aşamasına geçilen toplamda 798 dükkanlı Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili istişarelerde bulunduk. Esnafımız gibi ben de heyecanlıyım. Emekleri bereketli olsun” dedi.

Bu haber toplam 227 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.