Selami Bozbal’dan hayırlı olsun ziyareti

Selami Bozbal’dan hayırlı olsun ziyareti
 Muhabir
AK Parti Karakeçili Belediye Başkan Aday Adayı Selami Bozbal, Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karakeçili’yi yatırımlarla buluşturacaklarını dile getiren Bozbal, “Yapacağımız projeler Karakeçili’ye değer katacaktır” dedi.

ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATIYORSUNUZ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Karakeçili Belediye Başkan Aday Adayı Selami Bozbal, sahada ziyaret ve seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi’yi ziyaret eden Bozbal, yeni oluşumuyla okuyucularının karşısına çıkan Yenigün Gazetesi’nin çalışmalarında başarılar diledi. Yazılı ve dijital alanda Yenigün Gazetesi’nin önemli hizmetlere imza attığını vurgulayan Bozbal, “Yapacağınız her çalışmada sizlerin yanınızdayız” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİKLE ÇALIŞACAĞIZ

Yerel seçim çalışmaları kapsamında devamlı sahada olduklarını dile getiren Bozbal, “Yapacağımız hizmetler ve projeler Karakeçili’ye değer katacaktır. Karakeçili’nin her alanda en iyi yatırımı alabilmesi amacıyla birlik ve beraberlik içerisinde halkımızla birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah adaylık süreci bizlere nasip olursa ilçemizde yaşayan bütün halkımızın sorunlarını çözüme kavuşturmuş ve yine ilçemizi büyük yatırımlarla buluşturmanın çaba ve gayreti içerisinde olacağız. Seçimler kapsamında bütün aday adaylarımıza başarılar dilerim” ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.