Serkan Akdeniz’den birlik ve beraberlik örneği

Serkan Akdeniz’den birlik ve beraberlik örneği
 Muhabir
AK Parti Bahşılı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Serkan Akdeniz, Karaahmetli Köyünde yerel seçimler kapsamında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Akdeniz, “Bizler dersimize çalıştık eksikleri noksanları tespit ettik Ak kadrolar olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız” dedi.

BİNLERCE KİŞİYLE BÜYÜK DESTEK

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti Bahşılı İl Genel Meclis Üyesi Adayı Serkan Akdeniz, Karaahmetli köyünde topladığı binlerce kişiyle birlik ve beraberlik sergiledi. Köy mitingine dönüşen toplantıya AK Parti Milletvekili Musatfa Kaplan, İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve parti yönetimi katıldı. Katılım sağlayan herkese teşekkür eden Akdeniz, “İlçemiz Bahşılı ve köyleri Kırıkkale’nin en güzide ilçelerinden birisidir. Bizlerde sizlerin desteği ve oylarıyla seçildiğimiz takdirde ilçemizin ve bağlı bulunan 5 köyünün sorunlarının çözümü ve hak ettiği yerlere gelmesi için hemşerilerimizin gece gündüz demeden hizmetinizde olacağız. “Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bizler makama koltuğa gösterişe şana unvana değil hizmete talibiz bunu böyle bilesiniz” şeklinde konuştu.

serkan-akdenizden-birlik-ve-beraberlik-ornegi2.jpg

HİÇBİR EKSİKLİK HİSSETTİRMEYECEĞİZ

Akdeniz, “Köylerin hizmet alacağı ilgili birimin İl Özel İdareleri olması ve ilgili kurumun karar alma organının il genel meclis üyeleri olması nedeniyle özellikle köylerde oy kullanacaklar vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Farklı görüşleri bir kenara bırakıp bu işin bu sorumluluğun altından kalkacak siyasetle ve bürokrasi ile barışık kişileri seçmenizi seçerken de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan faktörünü arkamıza almamız gerektiğini unutmayalım. Bu seçimlerden Ak Parti olarak seçeceğiniz 2 il genel meclis üyesi olarak iktidar partisi olmamızın avantajını kullanarak sizlerden ve köy muhtarlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda hizmet noktasında hiçbir eksiklik hissettirmeyeceğiz.

serkan-akdenizden-birlik-ve-beraberlik-ornegi4.jpg

BİZ AK PARTİYİZ BİZ YAPTIK BİZ YAPARIZ

“Bizler Kırıkkale olarak şu dönemde çok şanslıyız Ak Partimizin hükümetimizin desteğiyle iktidar partisi olmamızın avantajını da kullanarak Kırıkkale’mizde 2 adet kilit taş fabrikası ve beton santrali kurulmuş olup üretimleri son hızla devam etmektedir. Dolayısıyla köylerimizin yol problemlerini kilit taş ve beton yol uygulamalarımız ile su sorunlarını yeni su depoları ve su kuyuları açarak sahil kenarı mesire alanlarının bizlere yakışır şekilde yeniden modern park ve bahçelerle yaparak alt yapı ve üst yapıların tamamına gereken hususlar ne ise yapmaya mücadele etmeye hazırız kararlıyız. Biz Ak partiyiz biz yaptık biz yaparız” dedi.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.