Sulakyurt’ta Belediyesi’nden esnaflara çorba ikramı

Sulakyurt’ta Belediyesi’nden esnaflara çorba ikramı
 İnternet Editörü
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede farkındalık oluşturmaya yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Bildik, her yıl kış aylarında geleneksel hale getirdiği esnaflara çorba ikramını bu yılda gerçekleştiriyor.

GELENEKSEL HALE GETİRDİ

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren Sulakyurt’ta 7’den 70’e herkesin sorun ve talepleriyle yakından ilgilenen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, halk odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Bildik, her yıl olduğu gibi bu yılda soğuk kış günlerinde ilçe ve Pazar esnafına sıcak çorba ikramında bulunuyor. Çorba ikramını geleneksel hale getiren Bildik, yaptığı bu davranışla herkesin gönüllerini bir kez daha kazandı. Bildik, “Her yıl olduğu gibi soğuk kış aylarında, Cuma günleri sabah ilçe ve pazar esnafımıza sıcacık çorba ikramına bu gün itibari ile başladık. Afiyet olsun. Sosyal Belediyecilik bizim işimiz” dedi.

sulakyurtta-belediyesinden-esnaflara-corba-ikrami-2.png

ESNAFLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, “İlçemizde Cuma Günleri kurulan köylü, halk pazarı ve ilçe esnaflarımıza kışın iyice soğuğunu hissettirdiği bu günde bizlerde Sulakyurt Belediyesi olarak sabahın erken saatlerinde sıcacık çorba ikramında bulunduk. İlçe halkımıza hizmet eden esnaflarımıza kış boyunca her hafta Cuma günleri sabah namazından sonra çorba ikramında bulunacağız. Hizmette sınır tanımayan Belediyecilik” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.