Sulakyurt’ta ilginç iddia! CHP, AK Parti’yi destekliyor!

Sulakyurt’ta ilginç iddia! CHP, AK Parti’yi destekliyor!
 İnternet Editörü
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde 31 Mart seçimine sayılı günler kala CHP ve AK Parti seçmenlerinin kafasını karıştıracak bir iddia ortaya atıldı.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’e karşı olmak amacıyla CHP ile AK Parti’nin gizli çatı altında ittifak yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü!

DEDİKODU KAZANLARINI KAYNATTI

Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde siyasi kulislerde ‘yok artık’ dedirten bir iddia ortaya atıldı. İki dönemdir başarılı bir belediye başkanlığı görevinde bulunan İsmail Bildik’e karşı olmak amacıyla CHP ile AK Parti’nin ittifak içerisinde olduğu ilçede dedikodu kazanlarını kaynattı. Sosyal medya hesabı üzerinden bu iddiayı gündeme getiren isim ise Sulakyurt eski İl Genel Meclisi üyesi Ünal Tamkoç oldu.

sulakyurtta-ilginc-iddia2.jpg

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Sulakyurt eski İl Genel Meclisi üyesi Ünal Tamkoç, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulanarak, Sulakyurt ilçesinde CHP’lilerin AK Parti Belediye Başkan adayını desteklediğini iddia etti. Tamkoç, “Sulakyurt İlçemizde seçimlere giderken AK Parti ve CHP birlikteliğini görüyoruz duyuyoruz biliyoruz. CHP İl Genel Meclis üyesi açıktan AK Parti belediye Başkan adayını destekliyor. İlçemiz Sulakyurt’ta AK Parti -CHP birlikteliği belediye başkanlığında oylar AK Parti’ye, il genel meclisinde oylar CHP’ye diyorlar ama AK Partililer CHP’ye oy vermez. Bir CHP’liye yakışmayan davranışlarda bulunuyor, Buna da CHP İl teşkilatı göz yumuyor” sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum