Tekinay, seçim bürosunu açacak

Tekinay, seçim bürosunu açacak
 İnternet Editörü
Yeniden Refah Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay’ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirilecek. Açılışa Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Zor ile Nureddin Gül katılım sağlayacak.

KIRIKKALE’DE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yeniden Refah Partisi çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Tekinay, Cumartesi günü (bugün) 13.00'te Yenidoğan Mahallesi Menderes Caddesi No: 38/D (Belediye otobüs ve dolmuş durağı yanı) bölgesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek. Açılışa Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Zor ile Nureddin Gül katılım sağlayacak Kırıkkale’de seçimi kazanacaklarını ifade eden Tekinay, “Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor” dedi.

tekinay-secim-burosunu-acacak-6.jpg

HALKIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ

Tekinay, “Seçimlerde en iyi sonuçları elde etmek için bütün teşkilatlarımız insan üstü bir gayretle, canla başla çalışıyorlar, bütün imkânsızlara rağmen, çünkü biz “İman Varsa İmkan Da Vardır “ diyen Rahmetli Erbakan hocamızın izinde, yılmadan, usanmadan çalışıyoruz. Kırıkkale‘de bütün ilçelerimizde iddialıyız Yeniden Refah Partisi olarak en iyi sonuçları alacağız. Siyasetin parlayan yıldızı Yeniden Refah Partisi olacak. Aziz milletimiz bizi tercih edecek bizde onlara hizmet edeceğiz. Halka hizmet hakk’ a hizmet inancıyla yolumuza devam ediyoruz. Kırıkkaleli hemşerilerimi SKM büromuzun açılışına davet ediyorum” şeklinde konuştu.

tekinay-secim-burosunu-acacak-2.jpg

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.