Turgut Özdem: “Siyasi hokkabazlıklara değil, hizmete ihtiyaç var!

Turgut Özdem: “Siyasi hokkabazlıklara değil, hizmete ihtiyaç var!
 Muhabir
Yeniden Refah Partisi Delice Belediye Başkan Adayı Turgut Özdem, ilçede seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Delice’ye olan sevdalarının çok büyük olduğunu vurgulayan Özdem, “Delice’ye büyük yatırımları biz yaptık, yine biz yapacağız” dedi

VERDİĞİMİZ SÖZLERİN HEPSİNİ YAPTIK

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yeniden Refah Partisi Delice Belediye Başkan Adayı Turgut Özdem, ilçede vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bir törenle seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Bundan 10 Yıl önce belediye seçimleri için karşınıza ilk kez 'Genç Başkan Yeni Delice' diyerek çıkmıştık. Karşımızda da iki tane aday vardı; zamanın belediye başkanı ve iktidar partisinin adayı. Benimse hayallerim ve inancım vardı. Yapabileceğime inandığım her şeyi vaat ettim, tüm vaatlerimi de Allah’ın izni ile sizin verdiğiniz güçle gerçekleştirdim.

1.jpg

BORÇSUZ BİR BELEDİYE OLUŞTURDUK

“Biliyorsunuz yönetimimizin ilk dönemleri büyük ölçüde geçmişin eksiklerini telafi etmekle geçti. 1 milyon liralık bütçeyle, bütçenin 15 katı bir borç içindeki Belediyeyi devraldık ve bugünlere hep birlikte ulaştırdık. Ben bilirim demeden, en doğrusunu istişare ederek bulacağımızın bilinciyle hareket ettik, ve Borçsuz kendi öz kaynaklarıyla yatırım yapabilen bir belediye haline getirdik.

2.jpg

OY KAYGISI GÜTMEDEN HİZMET ETTİK

Delicemizdeki değerleri nasıl gün yüzüne çıkartabiliriz? Her iki dönem başkanlık sürecimde de bu soruların cevabını layıkıyla verebilmek için uğraştım. Sizlerin hayatını güzelleştirmek, refahını artırmak, yüzünü güldürmek için uğraştım. Kolay olmadı. Bu süreçlerde ötelendik, yalnız bırakıldık ama hak bildiğimiz mücadeleyi verdik. Her uyandığımız yeni günde ilçemizdeki değişime birlikte tanıklık ettik. Kimseyi ayırmadan, nefret söyleminde bulunmadan oy kaygısı gütmeden hizmet ettik. Elbette biz kimin ne yaptığına, ne dediğine, ne söylediğine aldırmadan sadece kendi işimize bakıyoruz. Delicenin siyasi hokkabazlıklara değil, hizmete ihtiyacı var. Yapacağımız çok hizmetler olduğu için, verdiğimiz sözler olduğu için yeniden aday olduk” dedi.

ndvjmdvjdhohjdjhdgjkh.jpg

Bu haber toplam 370 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum