Türkyılmaz: “Yahşihan’da yeniden kazanacağız”

Türkyılmaz: “Yahşihan’da yeniden kazanacağız”
 Muhabir
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçimin son gününde binlerce seçmeniyle bir araya geldi. ‘Yine yeni yeniden’ sloganıyla seçimden bir gün önce Türkyılmaz, yaptığı gövde gösterisiyle adeta seçimi kazandığının fotoğrafını çekmiş oldu.

SECİMİN ZAFERİNİ PERÇİNLEDİ

Yarın yapılacak olan seçim kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP’nin adayı Osman Türkyılmaz, ilçede binlerce vatandaşıyla bir araya geldi.

turkyilmaz-yahsihanda-yeniden-kazanacagiz1.jpg

Yine yeni yeniden’ sloganıyla seçimden bir gün önce Türkyılmaz, yaptığı gövde gösterisiyle adeta seçin zaferini perçinlemiş oldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği miting programına MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ile binlerce Yahşihan halkı katıldı.

turkyilmaz-yahsihanda-yeniden-kazanacagiz3.jpg

BU YOLCULUĞA 5 YIL DAHA EKLEYECEĞİZ

Öztürk ve Abalı’nın konuşmasından sonra sahneye çıkan Türkyılmaz, Yahşihan için hayallerimiz var diyerek 15 yıl önce çıktığımız yolculuğun üzerine bir 5 yıl daha eklemek için haftalardır, aylardır, yıllardır yaptığımız çalışmaların sonuna geldik."

turkyilmaz-yahsihanda-yeniden-kazanacagiz4.jpg

"Zaferle taçlandıracağımız o kutlu günün öncesindeki son miting coşkusuna ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum. Biz Yahşihan’lı kardeşlerimizin karşısına seçimden seçime çıkan insanlardan olmadık. Osman Türkyılmaz dostluklarını seçimden seçime hatırlayan, hemşerilerine tepeden bakan, makam odasına saklanan bir insan olmadı.”


ÜLKEDE MODEL BİR İLÇE HALİNE GELDİ

“Biz sizlerin her sevincinde her hüznünde yanı başınızda olmayı hiçbir zaman ihmal etmedik. 12 yaşındaki Yağmur’un doğum günü pastasını da, Alaattin dayının tabutunu da omuzlamayı vazife bildik. Hem vallahi hem billahi hem tillahi şu Yahşihan’da çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadık. Sizleri bugün hatırlayanlar, kapınızı yeni çalanlar yarın sizlerin yüzünüze bakmazlar. Yahşihan’ın eski halini hepimiz hatırlıyoruz, daha önce Yahşihan deyince akla ilk susuzluk gelirdi, yetersiz altyapı gelirdi, sel baskınları, yeşil alan yetersizliği, stajyer mafyalar gelirdi. Biz ilçemize yakışmayan bu tabloya son verdik. Yahşihan’ın eski görünümünden kurtulması ve bir daha geriye düşmemesi için her alanda önemli atılımlar gerçekleştirdik, böylece Yahşihan hizmet ve eser siyasetimizle bölgede lider, ülkede model bir ilçe haline dönüştü. “

turkyilmaz-yahsihanda-yeniden-kazanacagiz5.jpg

BU YOLDA DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ

“Değerli yol arkadaşlarım, elimizdeki kısıtlı imkanlarla çok büyük mücadeleler verdik. Yolumuzda yürürken sayısız engellerle karşılaştık. Ama hiçbir zaman yılmadık. Çünkü bizim geri adım atmayacak kararlılığımız, cesur bir yüreğimiz, yenilmeyecek eğilmeyecek güçlü bir irademiz var. Her şeye rağmen yürümeye devam etmek zorundayız. Zira Yahşihan’ımız için yapacak daha çok işimiz var. Necip Fazıl diyor ya: “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım.”. Bizler her sabahın 5’inden gecenin 12’sine kadar karıncalar gibi çalıştık” dedi.

Bu haber toplam 962 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.