Ulusoy’dan çiftçilere müjde!

Ulusoy’dan çiftçilere müjde!
 Muhabir
Projelerini açıklamaya devam eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, bir müjde de üretici çiftçilere verdi. MHP’li aday Ulusoy, hayata geçirecekleri proje ile çiftçilere ücretsiz tohum ve fide desteğinde bulunacağını söyledi.

SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETECEK PROJELERİMİZ HAZIR

31 Mart Yeril Yönetimler Genel Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Şehir merkezindeki ziyaretlerinin devamında eski Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ulusoy burada vatandaş ve esnaflarla sohbet etti. Esnafların taleplerini alan MHP’li aday Ulusoy, “Şehrimizin hemen her köşesindeki sorunları biliyor ve sorunlara çözüm üretecek projelerimizle hedefe yürüyoruz” ifadesini kullandı.

ulusoydan-ciftcilere-mujde2.jpg

ÜRETİME KATKIDA BULUNACAĞIZ

Bir taraftan vatandaşlarla sohbet eden MHP’li aday Ulusoy, diğer taraftan yapacakları projeler konusunda bilgiler veriyor. Çiftçiler için proje hazırladıklarını belirten MHP Belediye Başkan adayı Ulusoy “Tarlada izi olmayanın hasatta yüzü olmazmış” derdi büyüklerimiz. Bu düstur ve üretken belediyecilik anlayışımızla çiftçilerimizin üretimine katkıda bulunmak adına, belediye olarak çiftçilerimize ücretsiz tohum ve fidan desteği vereceğiz. Kırıkkale için değişim vakti yaklaşıyor” dedi.

ulusoydan-ciftcilere-mujde4.jpg

Bu haber toplam 214 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.