Umut Kazan’a Yahşihan’da büyük destek

Umut Kazan’a Yahşihan’da büyük destek
CHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Av. Umut Kazan, Yahşihan’da partileri ve kendini destekleyenlerle bir araya geldi. Kazan, “Bütün zorlukları aştık, engelleri aştık bu günlere kadar geldik ve amacımıza çok yaklaştık” dedi.

PARTİLİLERDEN BÜYÜK DESTEK

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kaldı. Sahada seçim çalışmalarını sürdüren CHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Av. Umut Kazan, hafta sonu seçmenleri ve parti üyeleriyle bir araya geldi. CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Milletvekili Av. Ahmet Önal ve parti yönetiminin büyük destek verdiği yürüyüşte birlik ve beraberlik sergilendi. Partililer yürüyüşte Önal ve Kazan’a büyük destek verdiler.

umut-kazana-yahsihanda-buyuk-destek2.jpg

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Partililerine seslenen Kazan, “Aylar önce biz bir yola çıktık, bir hayal kurduk, bu yol çıktığımızda uzun bir yoldu, zor bir süreç bizi bekliyordu, ama bütün zorlukları aştık, engelleri aştık, yılmadık, yıkılmadık, bu günlere kadar geldik ve amacımıza çok yaklaştık. Yahşihan’ı kazanacağız, Yahşihan’ı kazanmak için çıktığımız bu yolda iki hafta sonra 31 Mart akşamında Yaşhihan’ı kazanacağımıza sizlere söz veriyorum. Bu süreçte kalbimiz hizmet aşkıyla dolu olacak, ayrım yapmadan herkese elimizi uzatacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayırmayacağız birleştireceğiz.”

umut-kazana-yahsihanda-buyuk-destek4.jpg

YAHŞİHAN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

“Yahşihan’da huzuru ve barışı sağlayacağız. Yahşihan’daki kavgayı sona erdireceğiz. Bütün enerjimizi bütün çabamızı Yahşihan halkı için harcayacağız. Gizli ve karanlık değil şeffaf, açık ileriye doğru yürüyeceğiz gereksiz tartışmalarla zaman kaybetmeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız, herkes için hizmet vereceğiz. Yahşihan’ı hak ettiği belediyeciliğe kavuşturacağız. Ortak akılla, uyumlu birliktelikle, işbirliğiyle hep birlikte yöneteceğiz. Kırıkkale için Yahşihan için yeni bir sayfa açacağız. Kırıkkale’yi kazanacağız, Yahşihan’ ı kazanacağız” dedi.

umut-kazana-yahsihanda-buyuk-destek8.jpg

GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Milletvekili Ahmet Önal ise; “Bu gün benimle, Umut kardeşimle berabersiniz, hem benim hem Umut kardeşimizin sözü olsun Yahşihan’dan elimizi çekmeyeceğiz. Güzel günlerde hep birlikte bulaşacağız. Yahşihan’ı ayağa kaldıracağız, ayağa. Yahşihan hizmete susadı, nüfus olarak hızla artan en büyük ilçemiz, Yahşihan her gün göç alıyor, Yahşihan her gün büyüyor, Yahşihan aynı zamanda bir üniversite kenti ama görüyorum. Kalbim rahat, gönlüm rahat, Yahşihan’a dokunacak yedi gün yirmi dört saat kalbi Yahşihan için atacak, bana ne kadar güvenmişseniz ona da o kadar güveneceğiniz bir evladınız, bir kardeşiniz, bir umudunuz var” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.