Yahşihan’ın gelecek 100 yılını kurtardık

Yahşihan’ın gelecek 100 yılını kurtardık
 Muhabir
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan’da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden MHP bayrağının dalgalanacağı sözünü verdi.

Türkyılmaz, “5 yılda 175 dev projeye imza attık. Yahşihan’ın gelecek 50-100 yılını kurtardık” diye konuştu.

5 YILDA 175 DEV PROJE

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret gerçekleştirdi. Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gökdemir ve haber merkezi personelleriyle bir araya gelen Türkyılmaz, göreve geldikleri ilk günden itibaren her zaman sahada olduklarını dile getirdi. 2018’den bugüne kadar 5 yılda 175 dev projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Türkyılmaz, “Yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmaları Yahşihan’ın gelecek 50-100 yıl problemlerini ortadan kaldırdı” şeklinde konuştu.

yahsihanda-5-yilda-175-dev-proje.jpg

BÖLGEDE LİDER, ÜLKEDE MODEL

Yahşihan’da 7’den 70’e herkesin gönlünü kazandığını dile getiren Türkyılmaz, “Bizler her alanda Yahşihan’ın sorunlarını çözmek için mücadele ediyoruz. İlçemiz halkının daha güzel bir Yahşihan’da yaşaması için verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Bizlere altyapıyı yapamaz dediler Allah’a çok şükür yaptığımız altyapı ile Yahşihan’ın gelecek 50-100 yılını kurtardık. Hem üstyapısıyla hem de altyapısıyla Yahşihan, bölgede lider ülkede model olacak sloganıyla elimizi taşın altında koyduk.”

yahsihanda-5-yilda-175-dev-proje4.jpg

3 HİLAL BAYRAĞINI YENİDEN DALGALANDIRACAĞIZ

“Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Endeksi (SEGE) sıralamasında 973 ilçe arasından 58’inci sırada yer aldık. 2017 yılında 0,661 skorla 2’inci kademe ilçeler arasında 198’inci sırada yer alan Yahşihan ilçesi, 2022 yılında birinci kademe ilçeler arasında yer alıp Türkiye genelinde 973 ilçe arasında 58’inci sırada, Türkiye genelinde bulunan il belediyeleri arasında ise Türkiye birincisi oldu. Allah’a çok şükür bu gururu hep birlikte yaşadık. İnşallah yerel seçimler sonrası yeniden yapacağımız çalışmalarla Yahşihan, daha üst sıralara yükselecektir. 1 Nisan sabahı yeniden Yahşihan Belediyesi’nde 3 hilal bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

Bu haber toplam 520 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.