Yavuz Kuzucu: “Bu seçimi kazanacağız”

Yavuz Kuzucu: “Bu seçimi kazanacağız”
 İnternet Editörü
İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu ve iş insanı Tolga Ersan, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Kuzucu, “Vatandaşlarımız bizlere inanıyor. Bizler bu seçimi kazanacağız” dedi

VATANDAŞLARIMIZ BİZE GÜVENİYOR

31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında siyasi arena hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Bu kapsamda İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu ve iş insanı Tolga Ersan Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gökdemir’i ziyaret etti. Sahada projelerini en iyi şekilde vatandaşlara anlattıklarını ifade eden Kuzucu, “Vatandaşlarımız ve esnaflarımız bizlere güveniyor. İnşallah bu seçimin kazananı biz olacağız.”

5 BİN KİŞİLİK YURT YAPACAĞIZ

Kırıkkale’nin altyapı başta olmak üzere birçok sorunla mücadele ettiğini dile getiren Kuzucu, “Sahaya çıktığımız zaman vatandaşlarımızın gözündeki ışığı görüyoruz. Şehrimizin kalkınması için her alanda önemli projelerimiz var. Bu projelerimizden büyük önem verdiğimizden bir tanesi de üniversiteli gençlerimiz için şehir merkezine 5 bin kişilik yurt yapacağız. Şehir merkezimize nüfus yoğunluğu sağlayarak esnafımıza ekonomik alanda katkı sağlamış olacağız.”

ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Mevcut iktidarın Kırıkkale’de sorunları çözemediğini ifade eden Kuzucu, “Son 10 yılda Kırıkkale ileri doğru değil, tam aksine geriye doğru ilerledi. Sosyal ve kültürel alanda olduğu gibi altyapı ve üstyapıda büyük eksikliklerimiz var. Bizler vatandaşlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah belediye başkanı olduğumuzda bu sorunların hepsini çözeceğiz. Kırıkkale halkı bizlere güveniyor ve inanıyor. Bu seçimin kazananı biz olacağız” dedi.

Bu haber toplam 194 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.