Bölgesel Amatör Ligi’nde Türk Metal fırtınası

Bölgesel Amatör Ligi’nde Türk Metal fırtınası
 İnternet Editörü
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Türk Metal 1963, geride bıraktığı 15 haftada topladığı 39 puanla şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Hem iç saha hem de dış saha maçlarından galibiyetle dönen kırmızı beyazlılar, her hafta puanları hanesine yazdırıyor.

TAKIMIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Kırıkkale temsilcisi Türk Metal 1963, her geçen gün şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyor. Geride bıraktığı 15 hafta boyunca 2 mağlubiyeti, 13 galibiyeti bulunan kırmızı beyazlılar, +22 averaj ve 39 puanıyla liderlik koltuğunu kimseye kaptırmıyor. En yakın takipçisi Kastamonu Özel İdare ile arasında 7 fark bulunan Türk Metal 1963, hem deplasmanda hem de iç saha maçlarında aldığı puanlarla şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyor.

bolgesel-amator-liginde-turk-metal-firtinasi2.jpg

ÜST LİGDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Geçtiğimiz haftalarda teknik direktörlükte kan tazeleyen kırmızı lacivertiler, teknik direktör Savaş Akpınar ile başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Geride kalan haftaları en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden tecrübeli hoca Akpınar, oyuncularına sonuna kadar güvendiğini dile getirdi. Takımda heyecanın her geçen gün arttığını belirten Akpınar, “İnşallah sezon sonunda şampiyon olmak ve bir üst ligde şehrimizi temsil etmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 293 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.