Erkan Boyter, Kırıkkale’ye gurur yaşattı

Erkan Boyter, Kırıkkale’ye gurur yaşattı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 11-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yıldızlar Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası'nda +90 kg kategorisinde Erkan Boyter, Türkiye üçüncülüğü kazandı.

ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATACAK

Ziyarette Erkan Boyter ve antrenörü Asalettin Pekdoğan, şampiyonadaki heyecanlarını ve kazandıkları başarıyı Gençlik ve Spor İl Müdüür Hamza Güneş ile paylaştı. Müdür Güneş ise Erkan Boyter'i ve antrenörü Asalettin Pekdoğan'ı elde ettikleri bu önemli başarıdan dolayı tebrik ederek, "Erkan sporcumuz Fethiye'mizi ve Muğla'mızı en güzel şekilde temsil etmiştir. Kendisini ve antrenörünü bu başarıdan dolayı canı gönülden kutluyorum. Erkan'ın bu başarısı bize ilham veriyor ve gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi.

erkan-boyter-kirikkaleye-gurur-yasatti2.jpg

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Erkan Boyter de” İl Müdürümüz Hamza Güneş'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra da daha da çalışarak hedeflerime ulaşmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. Ziyarette Erkan Boyter'e ve antrenörü Asalettin Pekdoğan'a İl Müdürü Hamza Güneş tarafından çeşitli hediyeler de takdim edildi.

Bu haber toplam 890 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum