Filenin sultanları ödüllendirildi

Filenin sultanları ödüllendirildi
 İnternet Editörü
Kırıkkale'de 2023-2024 okul sporları sezonun son maçı olan Voleybol Genç Kız B müsabakaları ile sona erdi.

HEYECANLI GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Sporun tabana yayılması, gençlerin sporla daha erken buluşması amacıyla düzenlenen Okul Sporları, 03-07 Haziran tarihleri arasında Şehit Ramazan Akçadağ Spor Salonda 5 takım 70 sporcu ile düzenlenen Voleybol Genç Kız B müsabakaları ile sona erdi. Müsabakalar fair-Play çerçevesinde oynanan kıyasıya mücadele ile Sporseverlerden ve izleyicilerden tam not aldı. İl Müdürümüz Hamza Güneş, İl Milli Eğitim Müdürü yardımcısı Hamza Aygün'ün katılımı ile düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

filenin-sultanlari-odullendirildi2.jpg

AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEK

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş yaptığı açıklamada; Okul sporları adına çok güzel bir Sezon geçirdik. Bu sezon Okul Sporları kapsamında 135 müsabaka düzenlenmiş olup, bu yarışmalara 146 okuldan toplam 6317 sporcu katıldı. Okul sporlarına katılan öğrencilerimize göstermiş oldukları azim ve kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum. Okul Sporlarında derece alarak gruplara, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazan sporcularımızı ve Okul Sporlarına katılan tüm sporcularımızı ayrıca tebrik ediyorum. Okul sporları okulların tatile girmesi ile sona erdi.”

filenin-sultanlari-odullendirildi3.jpg

TÜM BRANŞLARDA ÜCRETSİZ OLACAK

“Ama Gençlerimizin tatillerini sporla değerlendirmeleri, spordan kopmamaları, teknoloji bağımlılığının önüne geçebilmeleri için hız kesmeden GSB Spor Okulları başlatıyoruz. İnanıyorum ki Okul Sporlarında ki gayretin daha fazlasını GSB spor okullarında göreceğiz. GSB Spor Okulları 04-18 yaş arası herkesin yüzme dahil tüm branşlardan ücretsiz olarak faydalanabileceği bir spor okuludur. GSB Spor Okulları kayıtlarımız Cumhuriyet Meydanı, Podium AVM ve 17 Ağustos Spor Salonunda başladı. Haydi, Gençler Yaza Hareketli Giriyoruz sloganı ile hepinizi GSB Spor Okullarına davet ediyorum” dedi. Ödül töreninin ardından çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.