Kırıkkale bu yarışa hazırlanıyordu, heyecan başlıyor

Kırıkkale bu yarışa hazırlanıyordu, heyecan başlıyor
Kırıkkale Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kırıkkale Belediyesi ve Hacılar Belediyesi işbirliğiyle ‘Kırıkkale U14 2. Kademe Oryantiring Yarışması düzenlenecek.

ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK DÜZENLENECEK

Kırıkkale’de sporun sevdirilmesi ve farklı spor dallarında çalışmaların yapılması amacıyla Kırıkkale Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kırıkkale Belediyesi ve Hacılar Belediyesi işbirliğiyle önemli bir etkinlik düzenlenecek. Kırıkkale’de 16-17 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kırıkkale U14 2. Kademe Oryantiring Yarışmasıyla şehir genelinde nefesler tutulacak.

kirikkale-bu-yarisa-hazirlaniyordu-heyecan-basliyor2.jpg

YARIŞMALAR İKİ GÜN SÜRECEK

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanlığının 2024 yılı faaliyet programında yer alan U14 2. Kademe Oryantiring Yarışlarının birinci günü 16 Mart 2024 Cumartesi günü Hacılar Kasabası’nda başlayacak. Saat 11.00’de başlayacak olan yarışma saat 14.00’te tamamlanacak. Daha sonra ise ödül töreni düzenlenecek. Yarışmanın ikinci gününde ise 17 Mart Pazar günü ise Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek. Saat 11.00’de başlayacak olan yarışma saat 14.00’te tamamlanacak.

54 KULÜP VE 672 SPORCU KATILACAK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “U14 2. Kademe Oryantiring Yarışlarına 16 ilden (Ankara, Balıkesir, Bursa, Çorum, Eskişehir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Konya, Kırıkkale, Kütahya, Manisa, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sivas, Tokat) 54 spor kulübü ve 672 sporcu katılım sağlayacak” dedi. Kırıkkaleli bütün vatandaşları yarışmaya davet eden Güneş, “Bu yarışma Kırıkkale için büyük önem taşıyacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.