Kırıkkale’de bilardo heyecanı yaşandı

Kırıkkale’de bilardo heyecanı yaşandı
 İnternet Editörü
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları kapsamındaki bilardo müsabakaları ödül töreni ile sona erdi. Heyecan dolu müsabakalarda dereceye giren sporcular, törenle ödüllendirildi.

BECERİLERİNİ GELİŞTİRDİLER

Törene Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, il müdürlük yetkilileri, sporcular, aileleri ve davetliler katıldı. Müsabakaların sona ermesi ve dereceye giren sporcuların ödüllendirilmesi ile ilgili bir konuşma yapan İl Müdürü Hamza Güneş, şunları söyledi: "Gençlerimiz, bilardoda göstermiş oldukları becerileri ve mücadeleci ruhlarıyla bizleri gururlandırdılar. Bu vesileyle tüm sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum."

kirikkalede-bilardo-heyecani-yasandi-2.jpg

MADALYA VE KUPALAR TAKDİM EDİLDİ

Güneş, sporun gençlerin gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, bu tür turnuvaların düzenlenmesine devam edeceklerini belirtti. Törende dereceye giren sporculara madalya ve kupalar takdim edildi. Sporcular da aldıkları ödüllerden dolayı büyük sevinç yaşadılar. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu turnuva, bilardoya olan ilgiyi artırırken, genç sporcuların da kendilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat oldu. Güneş, “Dereceye giren sporcuları bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.