Kırıkkale'de buz pateni pistine yoğun ilgi

Kırıkkale'de buz pateni pistine yoğun ilgi
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi tarafında Bİlim Merkezi ile birlikte faaliyete geçen Buz Pisti'ne halkın yoğun ilgisini görmüş durumda.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın gençlerin isteği üzerine 31 Mart'a kadar ücretsiz yaptığı buz pistinde haftanın hemen her gününde büyük yoğunluk yaşanıyor.

31 MART'A KADAR ÜCRETSİZ

Kırıkkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Bilim Merkezi ile faaliyete geçirilen Buz Pisti'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılığı bir toplantıda gençlerin isteği üzerine 31 Mart'a kadar ücretsiz yaptığı Buz Pisti haftanın her günü dolup taşıyor. Hafta içi ve hafta sonunda 10.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatlerinde açık olan Buz Pistinde her gün yüzlerce aile gönüllerince eğleniyor. Kırıkkaleli vatandaşlara yeni bir sosyal etkinlik alanının sunulduğu Buz Pistinde 18 yaşı altı gençler ailelerinden alınan özel izin belgesi ile buz pistine alınıyor.

kirikkalede-buz-pateni-pistine-yogun-ilgi2.jpg

ARTAN GENÇ BİR NUFÜS VAR

Katıldığı bir toplantıda gençlerin isteği üzerine buz pistine girişleri ücretsiz yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'nin Bilim Merkezinin ardından buz pisti ile alternatif bir sosyal etkinlik alanı kazandığını ifade etti. "Gençler ne istedi de yapmadık" diyen Mehmet Saygılı "Kırıkkale'nin artan genç nüfusunun ihtiyaç duyacağı alternatif sosyal etkinlik alanları içerisinde artık buz pistimiz ilk sıralarda yer alıyor. Her hafta binlerce gencimizin burada gönüllerince eğlenmesi bizleri daha da mutlu ediyor. İnşallah yeni dönemde gençlerimizin sosyal etkinlik alanlarını artıracağız" dedi.

kirikkalede-buz-pateni-pistine-yogun-ilgi4-001.jpg

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.