Kırıkkale’de okullarda futbolcular yetişiyor

Kırıkkale’de okullarda futbolcular yetişiyor
 Muhabir
Kırıkkale Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan "Spor Olsun" Projesi kapsamında futbol antrenmanları devam ediyor.

FUTBOL ANTRENMANLARI SÜRÜYOR

Ziyarette İl Müdürü Hamza Güneş ve Spor Şube Müdürü Adem Karakurt, öğrenciler ve antrenörler ile bir araya gelerek sohbet etti. Güneş, öğrencilere sporun önemini ve faydalarını anlatan bir konuşma yaptı. Karakurt ise antrenörlerden antrenman programı hakkında bilgi aldı. "Spor Olsun" Projesi hakkında bilgi veren Güneş, şunları söyledi: "Bu proje ile Kırıkkale'deki tüm ilkokul öğrencilerini spora kazandırmayı amaçlıyoruz. Proje kapsamında öğrencilere futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm ve badminton gibi branşlarda ücretsiz antrenman imkanı sunuyoruz.

kirikkalede-okullarda-futbolcular-yetisiyor-2.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

“Ayrıca bu branşlarda düzenlediğimiz turnuvalarla öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı oluyoruz." Güneş, projenin öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimi için çok önemli olduğunu belirterek, "Spor yapan çocuklar daha sağlıklı, daha mutlu ve daha başarılı oluyorlar" dedi. Ziyaretten memnuniyet duyan öğrenciler, Güneş ve Karakurt'a antrenmanlarda kendilerine gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.