Kırıkkale’de okullarda spor projesi devam ediyor

Kırıkkale’de okullarda spor projesi devam ediyor
 Muhabir
"Okullar Sporla Daha Güzel" projesi kapsamında Kırıkkale'deki okullarda heyecan tüm hızıyla devam ediyor!

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Zübeyde Hanım İlkokulu ve Çelebi Bozbıyık İlkokulu'nu ziyaret etti Ziyarette öğrencilerle buluşarak antrenmanlarını gözlemleme imkanı buldu. Öğrencilerin spora olan ilgisi ve coşkusu bizleri de derinden etkiledi. Projenin, Kırıkkale'deki çocukların ve gençlerin bedensel ve zihinsel gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını dile getirdi.

kirikkalede-okullarda-spor-projesi-devam-ediyor-2.jpg

KATILIM HER GEÇEN GÜN ARITYOR

Ziyaret sırasında Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaptığı açıklamada projeye olan ilginin ve katılımın her geçen gün arttığını belirtti. Güneş, "Okullar Sporla Daha Güzel" projesinin Kırıkkale'deki spor kültürünün gelişmesine ve yeni sporcuların yetişmesine önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

kirikkalede-okullarda-spor-projesi-devam-ediyor-4.jpg

SPOR MALZEMELERİ DAĞITILIYOR

"Okullar Sporla Daha Güzel" projesi kapsamında Kırıkkale'deki tüm okullarda spor faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında öğrencilere çeşitli spor dallarında antrenmanlar yaptırılıyor, turnuvalar düzenleniyor ve spor malzemeleri dağıtılıyor. Bu sayede Kırıkkale'deki çocukların ve gençlerin bedensel ve zihinsel gelişiminin desteklenmesi, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının kazandırılması ve spor kültürünün geliştirilmesi amaçlanıyor.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.