Kırıkkale'de özel sporcular şampiyonluk için yarıştı

Kırıkkale'de özel sporcular şampiyonluk için yarıştı
 İnternet Editörü
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün önderliğinde düzenlenen Okul Sporları kapsamındaki Özel Sporcular (Down, Mental, Otistik) Atletizm Müsabakaları, Başpınar Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

ÖDÜLLERİ TÖRENLE TAKDİM EDİLDİ

Yarışmada Down Sendromu, Otizm ve Mental kategorilerinde mücadele eden özel sporcular, atletizmin farklı dallarında kıyasıya yarıştı. Heyecanla takip edilen müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş yaptığı açıklamada, özel sporcuların spora katılımının önemini vurgulayarak şunları söyledi: "Engelli kardeşlerimizin spora katılımını teşvik etmek ve onların toplumla iç içe olmalarını sağlamak bizim için çok önemli. Bu tür organizasyonlar ile özel sporcularımızın yeteneklerini sergilemelerine ve özgüvenlerini geliştirmelerine imkan sağlıyoruz."

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Törene katılan veliler de çocuklarının böylesine bir organizasyonda yer almasına büyük sevinç duyduklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler. Kırıkkale'de özel sporculara yönelik düzenlenen bu anlamlı etkinlik, hem sporcular hem de izleyiciler için unutulmaz bir gün olmayı başardı.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.