Kırıkkale’de potanın şampiyonları belli oldu

Kırıkkale’de potanın şampiyonları belli oldu
Kırıkkale'de genç basketbolcuların heyecanıyla dolup taşan U 10 basketbol kulüpler arası yarışlar, 17 Ağustos Spor Salonunda coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

HEYECAN DOLU MÜSABAKA

Müsabakalarda kıyasıya mücadele eden minik sporcular, basketbola olan tutkularını ve yeteneklerini sergileme imkanı buldular. Turnuvanın sonunda dereceye giren sporcular, büyük bir gurur ve sevinçle ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'in elinden aldılar. Güneş, yaptığı açıklamada minik sporcuları tebrik ederek şu ifadelere yer verdi: "Geleceğin basketbol yıldızlarını sahada görmek bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

kirikkalede-potanin-sampiyonlari-belli-oldu-2.jpg

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Güneş, “Bu turnuvanın, ilimizdeki basketbol sporunun gelişmesine ve yeni yeteneklerin keşfedilmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Başarılarının devamını diler, hepsini tebrik ederim." Kırıkkale'nin sporseverleri de minik basketbolculara büyük ilgi göstererek onları desteklediler. Heyecanla takip edilen müsabakalar, unutulmaz bir spor günü yaşattı. “Bu anlamlı basketbol turnuvasının organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarken, minik sporculara da başarılarının devamını diliyoruz!” ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.