Kırıkkale’de şampiyonlar yetişiyor

Kırıkkale’de şampiyonlar yetişiyor
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale'nin sporuna ve sporcularına verdiği önemi bir kez daha göstererek, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda devam eden boks, basketbol ve cimnastik antrenmanlarını ziyaret etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUR

Ayrıca Merkez Sentetik Sahada Ayyıldız Futbol Takımı antrenmanlarını da ziyaret eden İl Müdürü Güneş, sporcularla sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, antrenmanlarda sporcularla bir araya gelerek, antrenman programı, hedefleri ve sporcuların genel durumu hakkında bilgi aldı. Sporcuların motivasyonlarını ve çalışma azimlerini gördüğünü belirten Güneş, "Kırıkkale'nin sporda başarılı bir şehir olması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlerin başarısı, hepimizi mutlu ediyor." dedi.

kirikkalede-sampiyonlar-yetisiyor2.jpg

SPORCULAR ZİYARETTEN MUTLU OLDU

Sporcuların isteklerini ve taleplerini de dinleyen İl Müdürü Güneş, sporcuların daha iyi koşullarda antrenman yapmaları için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Güneş, "Sporcularımızın her zaman yanında olacak ve onları destekleyeceğiz. Onların başarısı, Kırıkkale'nin başarısı olacaktır." dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'in ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden sporcular, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Sporcular, İl Müdürü Güneş'e Kırıkkale'nin sporunu daha da yukarılara taşımak için çok çalışacaklarına söz verdiler.

kirikkalede-sampiyonlar-yetisiyor.jpg

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.