Kırıkkale’de şampiyonluğa kulaç attılar

Kırıkkale’de şampiyonluğa kulaç attılar
 Muhabir
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Kırıkkale'de Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen 10+11-12-13 Yaş Yüzme Vize Yarışları ile zirveye çıktı.

Genç yüzücüler, milli bayramı kutlamanın heyecanıyla ve vatan sevgisiyle dolu yürekleriyle havuzda kıyasıya mücadele ettiler.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLELNDİRİLDİ

Dereceye giren minik sporcuları, büyük bir gurur ve sevinçle ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş ve TÜİK Daire Başkanı İsmail Haluk Karahan'ın elinden aldılar. Bu anlamlı yarışmada tüm katılımcılar, 23 Nisan ruhunu en güzel şekilde yansıtarak bir araya geldiler. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, minik sporcularımızın coşkusu ve azmiyle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

kirikkalede-sampiyonluga-kulac-attilar-2.jpg

YÜZÜCÜLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

“Bu anlamlı günde düzenlediğimiz yüzme yarışmalarıyla, milli bayram ruhunu yaşatmanın ve çocuklarımızın sporla buluşmasını sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz." Kırıkkale'nin sporseverleri de minik yüzücülere büyük ilgi göstererek onları desteklediler. Heyecanla takip edilen müsabakalar, unutulmaz bir 23 Nisan kutlaması yaşattı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.