Kırıkkale’de yetenekli çocuklar keşfediliyor

Kırıkkale’de yetenekli çocuklar keşfediliyor
 Muhabir
Kırıkkale’de başlatılan ve başarıyla devam eden ‘Okullar Sporla Daha Güzel’ projesi kapsamında öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Sporun ve eğitimin bir arada olduğu proje kapsamında yetenekli çocuklar keşfediliyor.

BÜTÜN ÇOCUKLARI SPORA KAZANDIRACAĞIZ

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve Spor Şube Müdürü Adem Karakurt, "Okullar Sporla Daha Güzel" projesi kapsamında Toki Şehit Nazir Elitok İlkokulu, Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulu'nu ziyaret ederek devam eden antrenmanları yerinde incelediler. Ziyaretler sırasında Güneş ve Karakurt, antrenörler ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ettiler.

kirikkalede-yetenekli-cocuklar-kesfediliyor-2.jpg

SPORUN ÖNEMİNİ ANLATTILAR

Antrenmanlar hakkında bilgi alan Güneş ve Karakurt, öğrencilere sporun önemini ve faydalarını anlatan konuşmalar yaptılar. Ayrıca, projenin gelişmesi ve daha fazla öğrenciye ulaşması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişarelerde bulundular. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Okullar Sporla Daha Güzel" projesi ile Kırıkkale'deki tüm öğrencileri spora kazandırmayı amaçlıyoruz.”

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Bu kapsamda Toki Şehit Nazir Elitok İlkokulu, Şehit Aydın Çopur İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulu'nu ziyaret ederek devam eden antrenmanları yerinde inceledik. Öğrencilerimizle ve antrenörlerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, projenin gelişmesi için istişarelerde bulunduk. Bu proje ile Kırıkkale'yi spor şehri yapmak için çalışıyoruz. Güneş, projenin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile yürütüldüğünü belirterek, "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze desteğinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.