Kırıkkalegücü Antalya kampında

Kırıkkalegücü Antalya kampında
 Muhabir
Kırıkkale’nin profesyonel ligdeki tek temsilcisi Kırıkkalegücü Futbol Kulübünün Antalya kampı başladı. 17 Ocak’a kadar kampını sürdürecek olan Kırmızı-lacivertli ekipte tek hedef sezonunun ikinci yarısına eksiksiz hazırlanmak.

MORALLER YERİNDE

Sezonunun ilk yarısını grupta 7. Sırada tamamlayan Kırıkkalegücü Futbol Kulübü ikinci yarıya eksiksiz hazırlanmak için Antalya’da kampa girdi. Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Kemer Viking Star Hotel’de sürdürecek olan kırımızı-lacivertli ekip kamp çalışmalarını 17 Ocak’ta noktalayacak. Günü Kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmayla tamamlayan Kırıkkale temsilcisinde morallerin yerinde olduğu gözleniyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Takımın ikinci yarıya eksiksiz bir şekilde hazırlanması için teknik heyetin hummalı bir çalışma yaptığını belirten Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Şeref Akbal, kendilerinin de transfer konusunda çalışmalarının olduğunu vurguladı. Teknik heyetin talebi doğrultusunda takviyeler yapacaklarını belirten Başkan Akbal, futbol severlerin sezonun ikinci yarısında daha iyi bir Kırıkkalegücü izleme imkanı bulacaklarını kaydetti.

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.