Kırıkkalegücü, Artvin’de puan arayacak

Kırıkkalegücü, Artvin’de puan arayacak
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, Artvin Hopaspor karşısında puan arayacak. Düşme sınırınıda yer alan kırmızı lacivertliler, 3 puan alarak rahat bir nefes almak istiyor.

DEPLASMANA PUAN İÇİN GİDİYOR

2023-2024 futbol sezonunun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan ve yaşadığı teknik direktör krizleri nedeniyle geri vitese takan Kırıkkalegücü'nde yüzler gülmüyor. Son olarak Kırıkkale'nin başarılı hocası Nihat Baran ile anlaşma sağlayan kırmızı lacivertliler, yükselişe geçmek için bir umut arıyor. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Küçükçekmece Sinopspor karşısında 3 puanı uzatma dakikalarında kaybeden ve hanesine 1 puan yazdıran Kırıkkalegücü, sezonun 24'üncü hafta karşılaşmasına deplasmanda çıkacak.

kirikkalegucu-artvinde-puan-arayacak2.jpg

DÜŞME SINIRINDAN ÇIKMAK İSTİYOR

20 puanla 12'nci sırada yer alan kırmızı lacivertliler, almayı hedeflediği 3 puan ile düşme sınırından çıkmak istiyor. Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Burak Kamalak yönetecek. Aykut Yılmaz, Mehmet Üzeri ve Onur Sekman yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek. Murat Ceylan gözlemci, Oğuzhan Bıyık ise temsilci olarak görev yapacak.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.