Kırıkkalegücü, deplasman hazırlığında

Kırıkkalegücü, deplasman hazırlığında
 Haber Merkezi
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, hafta sonu konuk ettiği lider karşısında puan kaybetti. Deplasman için hazırlıklarına başlayan kırmızı lacivertliler, Edirnespor deplasmanında puan arayacak.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI SÜRÜYOR

2023-2024 ikinci yarı futbol sezonunun ilk maçına hafta sonu kendi sahasında lider Kepez Belediyespor'u konuk ederek başlayan Kırıkkalegücü FK, puan kaybının etkisini üzerinden atmak istiyor. Bir yandan teknik direktör arayışı içerisinde olan takımda bir yandan ise önümüzdeki hafta oynanacak olan Edirnespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Hafta sonu sportif direktör Hakan İlhan koordinatörlüğünde sahaya çıkan kırmızı lacivertliler, deplasmanda puan kaybını telafi etmenin çabasında.

kirikkalegucu-deplasmanda-puan-kazanmak-istiyor2.jpg

19 PUANLA 9'UNCU SIRADA YER ALDI

1 maç eksiği bulunan ve 17 hafta boyunca topladığı 19 puanla 9'uncu sırada yer alan Kırıkkalegücü, 25 puanla playoff sınırında yer alan Edirnespor'dan 3 puan alarak yükselişe geçmek istiyor. Karşılaşma, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'tea 25 Kasım Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı yönetecek orta hakem, yardımcı hakemler ile TFF gözlemcileri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.