Kırıkkalegücü, kötü gidişatı durdurmanın peşinde!

Kırıkkalegücü, kötü gidişatı durdurmanın peşinde!
 Muhabir
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, kötü gidişatı durdurmanın peşinde. Pazar günü deplasmanda Karabük İdman Yurdu ile mücadele edecek olan kırmızı lacivertliler, sahadan 3 puan koparma hedefinde.

DEPLASMANDA PUAN ARAYACAK

İkinci yarı futbol sezonuna kötü bir başlangıç yapan ve son üç maçtır galibiyet yüzü görmeyen Kırıkkalegücü, hafta sonu Karabük İdman Yurdu karşısında puan arayacak. 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada kırmızı lacivertiler kötü gidişatı durdurmak için mücadele sergileyecek. Düşme potasının tam sınırında bulunan kırmızı lacivertliler, 19 puanla 12'nci sırada yer alıyor.

kirikkalegucu-kotu-gidisati-durdurmanin-pesinde2.jpg

SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Kırıkkalegücü-Karabük İdman Yurdu karşılaşmasını Hatem yarar yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Mustafa Poyraz, Ertuğurul Konak ve Abdüssamet Ulutaş yönetecek. Mutlu Dalbudak gözlemci, Ertuğrul Büyük ve Tahsin Üçpınar ise temsilci olacak. Deplasmandan mutlak üç puanı almanın hedefinde olduklarını dile getiren teknik direktör Recep Umut, “Alacağımız puan ve puanlarla yeniden üst sıralara doğru yükseliş göstermek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 166 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.