Kırıkkalegücü, Ordu deplasmanında puan arayacak

Kırıkkalegücü, Ordu deplasmanında puan arayacak
Kırıkkalegücü, kötü gidişatı durdurmak için hafta sonu 52 Orduspor Futbol Kulübü karşısında puan arayacak. Hanesine 3 puan yazdırmak isteyen kırmızı lacivertliler, alt sıralardan üstlere doğru tırmanmak istiyor.

19 PUANLA 12’NCİ SIRADA YER ALIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, 52 Ortuspor Futbol Kulübü karşısında puan arayacak. 35 puanla 4'üncü sırada yer alan Ordu karşısında mücadele sergileyecek olan Kırıkkalegücü FK ise 19 puanla 12'nci sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Talasgücü Belediyespor'a puan kaptıran kırmızı kırmızı lacivertliler, üst sıralara çıkmanın yolunu arıyor.

kirikkalegucu-ordu-deplasmaninda-puan-arayacak2.jpg

LİGE TUTULAN TARAF OLACAĞIZ

Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircileri önünde takımının iyi bir mücadele sergilediğini, sonucun ise kendilerince istenilen şekilde olmadığını belirten teknik direktör Nihat Baran, “Takım olarak son hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah takım olarak 52 Orduspor karşısında en iyi mücadeleyi sergileyerek üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Alacağımız galibiyetlerle lige tutunmanın tarafındayız” dedi.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.