Kırıkkalegücü transfer atağına geçti

Kırıkkalegücü transfer atağına geçti
 Muhabir
Devre arası kampını Antalya’da tamamlayarak şehre dönen Kırıkkale’nin 3.lig temsilcisi Kırıkkalegücü FK. Transfer atağına geçti. Kırmızı-lacivertli ekip stoper ve kanat mevkilerinde forma giyen iki futbolcuyu renklerine bağladı.

TRANSFER YASAĞI KALDIRILDI

Transfer yasağıyla ilgili Kırıkkalegücü FK. Yönetim Kurulu bir açıklamada bulunarak yasağın kaldırıldığını duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Kulübümüz hakkında uygulanmış olan transfer yasaklarında söz konusu dosyaların ödemeleri 22 Ocak tarihi itibari İle gerçekleştirilmiş olup, kulübümüzün transfere engel bir yasağı bulunmamaktadır. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda; Yönetim Kurulumuz ve Sportif Direktörümüz Hakan İlhan tarafından transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edilmektedir. Transferleri gerçekleşen oyuncularımız kısa süre içerisinde açıklanacaktır” ifadelerine yer verildi.

kirikkalegucu-transfer-atagina-gecti2.jpg

İKİ FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALANDI

Diğer taraftan transfer çalışmalarına hızlı başlayan kırmızı-lacivertli ekip görüşmelerinde anlaşmaya vardığı iki futbolcu ile sözleşme imzaladı. Kırıkkalegücü futbol kulübü, Ankara Keçiörengücü’nden Stoper mevkiinde görev yapan Oğuz Çolak ve Belediye Derincespor’dan kanat oyuncusu Görkem Yılmaz ile anlaşarak kırmızı-lacivertli renklere bağladı. Kırıkkale ekibinin ikinci devrede daha iyi olması için yönetimin transfer görüşmelerine devam ettiği, anlaşma sağlanmak üzere olan futbolcuların olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 745 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.