Kırıkkalegücü’nde hedef 3 puan!

Kırıkkalegücü’nde hedef 3 puan!
Kırıkkalegücü, ikinci yarı sezonunun iki maçında da mağlubiyet aldı. Pazar günü İnegöl Kafkasspor'u konuk edecek olan kırmızı lacivertliler, kendi sahasında puan alarak yükselişe geçmenin peşinde.

ÜÇ PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKACAKLAR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü FK, 2023-2024 futbol sezonunun 19'uncu hafta karşılaşmasını Pazar günü oynayacak. Başpınar Stadyumu'nda kendi saha ve seyircisi önünde saat 14.00'te İnegöl Kafkas Spor ile mücadele edecek olan kırmızı lacivertliler, kötü gidişatı durdurmanın planını yapıyor. İkinci yarı sezonuna hem iç saha hem de dış sahada aldığı iki mağlubiyetle başlayan Kırıkkalegücü, 19 puanla 11'inci sırada yer alıyor. İnegöl Kafkas Spor ise 26 puanla 7'nci sırada yer alarak Play-Off sıralamasının içerisine girmenin hesabını yapıyor.

kirikkalegucunde-hedef-3-puan2.jpg

SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Karşılaşmayı Turhan Beyke yönetecek. Ferhat Dalgıç ile Yunus Yıdız yardımcı hakem görevini üstlenecek. Emre Nağaç ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Barış Yavaş gözlemci, Celalettin Yavuz ve Muhammet Fatih Bayraktar temsilci olacak. Son hazırlıklarını ve antrenmanlarını tamamlayan Kırıkkalegücü, teknik direktör Recep Umut ile ikinci maçına çıkacak. Karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini dile getiren Umut, “Rakibimiz üzerinde tüm analizlerimizi yaptık. Üst sıralara doğru yükseliş gösteren bir rakibimiz var. Bizlerde alt sıralardan yukarı çıkmanın peşindeyiz. İnşallah rakibimiz karşısında etkili bir futbol sergileyerek üç puanı alacağız” dedi.

Bu haber toplam 326 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.