Kırıkkalegücü’nün kader maçı!

Kırıkkalegücü’nün kader maçı!
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü, Pazar günü kaderini belirleyecek önemli bir maça çıkacak. Ligin bitimine son 1 hafta kala düşme sınırında bulunan kırmızı lacivertliler, Gümüşhanespor'u yenerek ligde kalmanın peşinde.

KIRIKKALE BU MAÇA KİLİTLENDİ

2023-2024 futbol sezonunda istediği başarı grafiğini yakalayamayan Kırıkkalegücü, adeta ligin alt sırasına demir attı. Aldığı galibiyetler ve mağlubiyetlerle bir ileri iki geri yaparak mehteran takımını aratmayan Kırıkkalegücü, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 22 puanla 13'üncü sırada düşme potasında yer alan Gümüşhanespor ile karşı karşıya gelecek. Kırıkkalegücü eğer karşılaşmayı yenerse puanını 29'a yükselterek ligde kalmayı garantileyecek. Eğer ki yenilirse ligde kalma umudunu son hafta maçına bırakacak.

kirikkalegucunun-kader-maci-2.jpg

LİGDE KALIRSA 2 TAKIM TEMSİL EDECEK

Kırmızı lacivertliler ligin 30'uncu maçını ise ikinci sırada yer alan Aliağa Futbol A.Ş ile deplasmanda oynayacak. Gümüşhanespor ise kendi saha ve seyircisi önünde lider Kepezspor'u konuk edecek. Ligden düşmeyi ya da kalmayı son haftaya bırakmak istemeyen her iki takımda bütün hünerini bu 90 dakikada gösterecek. Kırıkkalegücü'nün ligde kalması halinde yeni sezonda Kırıkkale'yi temsilen Türk Metal 1963 spor ile birlikte iki takım temsil edecek.

kirikkalegucunun-kader-maci-4.jpg

HERKESTEN KIRIKKALE HALKINA ÇAĞRI

Kırıkkale’de yaşayan 7'den 70'e bütün camia ve taraftarların kenetlendiği maç öncesi de bütün hazırlıklar tamamlandı. Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, ilçe belediyeler ve sivil toplum kuruluşları bütün Kırıkkale halkını bu karşılaşmaya davet etti. Geçmiş dönemlerde yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle ligden düşerek sancılı bir süreç geçiren Kırıkkalegücü, aynı tarih tekerrürünü bir daha yaşatmamanı hedefinde.

kirikkalegucunun-kader-maci-6.jpg

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ BELİRLENDİ

Pazar günü oynanacak karşılaşmayı Ertuğrul Kösterelioğlu yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini ise Uğur Aydoğdu, Hüseyin Sepetçioğlu ve Alp Tanırganoğlu yapacak. Gözlemci olarak Mehmet Sarp, İbrahim Tan ve Yalçın Kaya ise temsilci olacak. Son hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek herkesi maça davet eden teknik direktör Nihat Baran, “Oyuncularımıza ve şehrimize güveniyoruz. İnşallah hep birlikte bu karşılaşmayı kazanarak ligde kalmak istiyoruz” dedi.


Bu haber toplam 269 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum