Altın 6,410.97
%0.84
BIST 12,433.50
%0,39
Dolar 44.33
%0.01
Euro 51.51
%0.1
Kırıkkale
13°

Kırıkkaleli Karateciler Antalya’da gururlandırdı

Kırıkkaleli Karateciler Antalya’da gururlandırdı
 Muhabir
Antalya’da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası’nın ilk gününde Kırıkkaleli sporcular, minikler ve yıldızlar kategorilerinde önemli başarılara imza attı.

ADNAN YUVALI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Şampiyonada genç karateciler, disiplinli çalışmaları ve kararlı performanslarıyla göz doldurdu. 2018 doğumlu erkekler 32 kg kategorisinde tatamiye çıkan Adnan Yuvalı, gösterdiği üstün performansla Türkiye 2.’si olarak Kırıkkale’yi gururlandırdı. Yuvalı’nın elde ettiği derece, ailesi, antrenörleri ve sporseverler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

kirikkaleli-karateciler-antalyada-gururlandirdi-2

MÜCADEHELERİ TAKDİR TOPLADI

Aynı gün mücadele eden sporcularımız Ayşe Kurtoğlu ve Yavuz Selim Apaydın ise zorlu geçen müsabakaların ardından madalya karşılaşmalarında rakiplerine mağlup olarak Türkiye 5.’si oldu. Her iki sporcu da üstün gayretleri ve azimleriyle turnuvanın dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. Başarılı sporcular, sergiledikleri disiplin, mücadele ruhu ve azimle örnek oldu.

kirikkaleli-karateciler-antalyada-gururlandirdi-3

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Kırıkkale İl Temsilciliği, sporcuların elde ettiği başarıda emeği geçen antrenörlere teşekkür ederek, gençlerin bu tür organizasyonlarda kazandıkları deneyimin, hem sportif hem de kişisel gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Şampiyonadaki performanslar, Kırıkkale’nin genç karatecilerinin ulusal arenada adından söz ettirmeye devam ettiğini gösterdi. Sporcuların azmi ve başarısı, kentteki karate camiasına gurur kaynağı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.