Kırıkkaleli şampiyonlardan 3 madalya

Kırıkkaleli şampiyonlardan 3 madalya
 İnternet Editörü
Düzce'de heyecanla tamamlanan Okul Sporları Liseler Gençler A Türkiye Boks Şampiyonası'nda Kırıkkale'den 3 sporcu madalya sevinci yaşadı.

BAŞARISINA KATKIDA BULUNDU

Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi öğrencisi Koray Sarıaydın, 54 kiloda gümüş madalya ile Kırıkkale'yi gururlandırdı. Şehit Alpaslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Medine Erdoğan ise 81 kiloda bronz madalyayla Kırıkkale'ye madalya kazandıran sporcular arasında yer aldı. Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi Emirhan Bozbıyık da 80 kiloda bronz madalya elde ederek Kırıkkale'nin başarısına katkıda bulundu.

kirikkaleli-sampiyonlardan-3-madalya-2.jpg

KIRIKKALE’NİN BAŞARISINI GÖSTERDİLER

Başarılarından dolayı madalya kazanan sporcu öğrencileri ve onları yetiştiren antrenörleri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, "Sporcu öğrencilerimiz ve antrenörlerimiz göstermiş oldukları azim ve kararlılıkla Kırıkkale'yi en güzel şekilde temsil etmişlerdir. Başarıları bizlere büyük gurur vermiştir. Kendilerine en içten dileklerimi sunuyorum" dedi.

kirikkaleli-sampiyonlardan-3-madalya-4.jpg

MİLLİ SPORCULAR YETİŞİYOR

Aydın, “Kırıkkale'nin bu alanda elde ettiği başarılar, şehrimizin spora verdiği önemi ve bu alandaki yatırımların meyvesini verdiğini gösteriyor. Gelecekte de Kırıkkale'den milli sporcular yetişmeye devam edeceğine inanıyoruz” ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.