Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
 Muhabir
Süper Lig’de şampiyonluk durumu sezonun son haftasına kaldı. Fenerbahçe’nin İstanbulspor ile karşı karşıya geleceği haftada Galatasaray ise Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Sarı kırmızılı takıma şampiyonluk için 1 puan yeterli olacak.

LİDERLİK KOLTUĞU EL DEĞİŞTİREBİLİR

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan etme fırsatını kaçıran Galatasaray kendi evinde Fenerbahçe’ye karşı 1-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılı takıma şampiyonluk için beraberlik dahi yeterli olsa da sahadan mağlubiyetle ayrılınca ligin şampiyonunun belirlenmesi son haftaya kaldı. Galatasaray’ın deplasmanda Konyaspor’a konuk olacağı ligin son haftasında Fenerbahçe ise İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli takım İstanbulspor’u yenerse Galatasaray da Konyaspor’a yenilirse liderlik koltuğu el değiştirebilir. Galatasaray’a ise şampiyonluğunu ilan etmesi için 1 puan yeterli olacak.

GALATASARAY’A KAÇ PUAN YETECEK?

İki ekibin karşı karşıya gelecekleri Süper Lig son hafta mücadelesi 26 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak. Düşme hattını ve şampiyonluk yarışını ilgilendiren maçların tamamı saat 19.00’da başlayacak. Müsabakalar yayıncı kuruluş Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.