Niğde’ye gazoz, Kırıkkale’ye 3 puan!

BAYRAM TADINDA GALİBİYET
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kırıkkale Futbol Kulübü, 22 puanla 12'nci sırada yer alan Niğde Belediyespor'u konuk etti. Sezonun 26’ncı hafta karşılaşmasının oynandığı Başpınar Stadyumu’nda karşılaşmayı Lütfullah Aslan yönetti. Furkan Kocayıldız, Berat Binbir ve Emrullah Tarhan yardımcı hakem olarak, Murat Yenice gözlemci, Ahmet Türkoz ile Hilmi Göktürk İmamoğlu temsilci olarak görev yaptı.
GALİBİYET GOLÜ MELİH MURSAL’DAN
Karşılaşmaya hırslı ve etkili şekilde başlayan Kırıkkale FK, kanatlardan ve orta bölümden önemli ataklar geliştirdi.
Yüzde 100 konsantrasyon ve 3 puan parolasıyla sahneye çıkan kırmızı lacivertliler, dakikalar 39’u gösterdiğinde Nuri Melih Mursal ile golü 1-0 öne geçti. Kırıkkale FK, İlk 45 dakikayı önde tamamlayarak soyunma odasına rahat girdi.
PLAY-OFF FARKINI 2'YE DÜŞÜRDÜ
İkinci yarıya da etkili ve istekli başlayan Kırıkkale FK, rakip ceza sahası içerisinde yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Yeşil sahada oynana 90 dakikada başka gol sesi çıkmadı. Kırıkkale FK, karşılaşmayı 1-0 önde tamamlayarak puanını 42’ye yükselterek, play-off hattında yer alan Zonguldakspor ile puan farkını 2'ye düşürdü.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.