Oryantiring heyecanı sona erdi

Oryantiring heyecanı sona erdi
 İnternet Editörü
Kırıkkale Valiliği himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kırıkkale Belediyesi ve Hacılar Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Kırıkkale U14 2. Kademe Oryantiring Yarışması sona erdi.

İKİ GÜN BOYUNCA SÜRDÜR

Kırıkkale'de düzenlenen U14 2. Kademe Oryantiring Yarışması sona erdi. İki gün süren yarışmalara 16 ilden 54 spor kulübü ve 672 sporcu katıldı. Yarışmalar 16-17 Mart tarihleri arasında Hacılar Kasabası ve Millet Bahçesi'nde gerçekleşti. Cumartesi günü Hacılar Kasabası'nda başlayan yarışmalar Pazar günü Millet Bahçesi'nde sona erdi. Her iki gün de saat 11.00'de başlayan yarışmalar 14.00'te tamamlandı.

oryantiring-heyecani-sona-erdi2.jpg

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Yarışmaların ardından dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi. Törene AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve Oryantiring Fedarasyonu Genel Sekreteri Bora Göktepe katıldı. Kırıkkale'nin ev sahipliği yaptığı U14 2. Kademe Oryantiring Yarışması'nın oldukça başarılı bir şekilde tamamlandığı belirtildi. Yarışmaların şehre renk kattığı ve Kırıkkale'nin spor turizmi açısından da önemli bir destinasyon olduğunu gösterdiği ifade edildi.

oryantiring-heyecani-sona-erdi4.jpg

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.