Özel çocuklar finalde yarışacak

Özel çocuklar finalde yarışacak
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ın eşi Elif Makas, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye 6. Voleybol Şampiyonası'nda final oynayacak özel çocuklara destek olmak için düzenlenen etkinliğe katıldı.

BİZLERİ GURURLANDIRDI

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde organize edilen programda Elif Makas, çocukların hazırladığı el sanatları ve resim sergisini gezdi ve onlara hediyeler takdim etti.
Elif Makas, özel çocukların göstermiş olduğu üstün gayret ve başarıdan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Bugün burada sizlerle olmaktan ve sizlerin bu güzel başarılarına şahit olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Her biriniz bu şampiyonaya katılmaya hak kazanarak bizleri gururlandırdınız.”

ozel-cocuklar-finalde-yarisacak-2.jpg

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

“Göstermiş olduğunuz azim ve kararlılıkla finalde de başarılar dileğini sunuyorum. Unutmayın sizler bu vatanın en değerli varlıklarısınız. Sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz." dedi. Etkinliğe katılan çocuklar da Elif Makas'ın ilgisi ve sevgisi karşısında çok mutlu oldular.
Vali eşi Elif Makas'ın özel çocuklara verdiği destek ve teşvik, Kırıkkale'de yankı uyandırdı. Birçok kişi Makas'ın bu anlamlı davranışını takdir ederek sosyal medya hesaplarında ve yerel haber sitelerinde övgü dolu mesajlar paylaştı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.