Türk Metal 1963, adım adım şampiyonluğa koşuyor

Türk Metal 1963, adım adım şampiyonluğa koşuyor
 İnternet Editörü
Bölgesel Amatör Liginde mücadele veren Türk Metal 1963, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Çarşambaspor’u konuk edecek. Liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan kırmızı beyazlılar, sezon sonunda bir üst lige çıkmanın hedefinde.

ÇARŞAMBASPOR’U KONUK EDECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Kırıkkale temsilcisi Türk Metal 1963, 32 puanla 5'inci sırada yer alan Çarşambaspor'u konuk edecek. 46 puanla liderl olan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Türk Metal 1963, sezon sonu bir üst lige çıkmanın hedefini yapıyor. 19. Hafta karşılaşması Başpınar Stadyumunda Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak.

turk-metal-1963-adim-adim-sampiyonluga-kosuyor2.jpg

KOCAOĞLU’NDAN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Türk Metal 196 Kulüp Başkanı Serkan Kocaoğlu, bütün Kırıkkale halkına çağrıda bulundu. Kocaoğlu, “İlimizi Bölgesel Amatör Lig 12.grupta temsil eden takımımız bilindiği üzere mücadelesini lider olarak devam etmektedir. Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve bu topraklardan doğan sendikamız en büyük destekçimiz olmuştur. Bu sendikanın oluşumunda bizler varız aile büyüklerimiz var.”

SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ

“Bizler sahalarda ilimiz için mücadele ediyoruz. İlimize ikinci bir heyecan katmak ve bir profesyonel takım daha eklemek için terimizi son zerresine kadar akıtmaktan hiç şüphe etmedik. Şimdi bizde aile büyüklerimizin bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz. Hafta sonu oynayacağımız belki de sezonun en önemli maçında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız. Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Cumartesi günü saat 14.00’te Başpınar da buluşmak dileğiyle” dedi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.