Türk Metal 1963 şampiyonluğa ilerliyor

Türk Metal 1963 şampiyonluğa ilerliyor
Türk Metal 1963 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Liginde fırtınalar estirmeye devam ediyor. 17 hafta topladığı 45 puanla birinciliği elden bırakmayan kırmızı beyazlılar, adım adım şampiyonluğa ilerliyor.

EN YAKIN RAKİBİYLE KARŞILAŞACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadelesini sürdüren Kırıkkale temsilcisi Türk Metal 1963, doludizgin devam ediyor. 17 hafta boyunca 2 mağlubiyet yüzü gören kırmızı beyazlılar, liderliği kimseye kaptırmıyor. En yakın rakibiyle arasında 6 puan farkı bulunan ve ikici yarı sezonunda namağlup yoluna ilerleyen Türk Metal 1963, yeni sezonda 3. Ligde mücadele etmenin hedefinde. Hafta sonu Çankırı Saray 18 Futbol Kulübünü konuk eden ve rakip fileleri 6 golle havalandıran kırmızı beyazlılar, önümüzdeki hafta deplasmanda Kastamonu Özel İdare ile karşılaşacak.

turk-metal-1963-sampiyonluga-ilerliyor2.jpg

DEPLASMANDA PUAN ARAYACAK

Lideri konuk edecek olan Kastamonu Özel İdare, puan farkını kapatmak için mücadele sergileyecek. Türk Metal 1963 ise şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak ve en yakın rakibiyle puan parkını 9'a çıkartmanın hedefinde. Hem kulüpte hem de takım içinde morallerin yüksek oldu. Teknik Direktör Savaş Akpınar, oyuncularına güvendiğini ve bu birinciliği sezon sonuna kadar korumayı planladıklarını ifade etti. Kulüp yönetimini ve oyuncularını tebrik eden Akpınar “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah takımımızı hak ettiği yerlere yükselteceğiz.”

turk-metal-1963-sampiyonluga-ilerliyor4.jpg

TAKIM OLARAK ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK

Akpınar, Gerçekten oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini sahada gösteriyor. Kendilerine çok teşekkür ederim” dedi. Türk Metal 1963’ü el birliğiyle bir üst lige taşıyacaklarını belirten Akpınar, “Bu takım şampiyonluğa gidiyor, Yeter ki Kırıkkale halkı bizi bu yolda yalnız bırakmasın. Gerçekten kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Hem iç saha hem de dış saha maçlarımızda rakibimiz üzerinde üstün oyun sergileyebiliyoruz. Hem kulüp hem de takım olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız” şeklinde konuştu.

turk-metal-1963-sampiyonluga-ilerliyor6.jpg

KOCAOĞLU: “KIRIKKALE’YE ŞAMPİYONLUĞU ARMAĞAN EDECEĞİZ”

Hafta sonu en yakın rakipleri Kocaeli Özel İdare ile karşılaşacaklarını dile getiren Türk Metal 1963 Kulüp Başkanı Serkan Kocaoğlu, Kırıkkale’ye şampiyonluğu armağan etmek istediklerini dile getirdi. Deplasmanda puan farkını daha da artırmayı hedeflediklerinin altını çizen Kocaoğlu, “İnşallah sezon sonunda şampiyon olup 3.Lige çıkıp Kırıkkale halkını gururlandırırız. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Bu takıma, Kırıkkale’ye şampiyonluk yakışır. Bizler inanın şampiyon olacağız” dedi.

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.