Türk Metal’den mağlubiyetli şampiyonluk

Türk Metal’den mağlubiyetli şampiyonluk
 Haber Merkezi
BAL'da başarılı bir sezon geçiren Türk Metal 1963, şampiyonluk kupasını kaldırdı. Kendi sahasında sezonun son maçında Bartınspor'u konuk eden kırmızı beyazlılar, rakibine 1-2 yenildi. Türkmetal, puan kaybetse de 57 puanla adını şampiyonluğa yazdırdı.

ÜÇÜNCÜ LİGE ADINI YAZDIRDI

2023-2024 futbol sezonunda önemli bir başarı elde eden Türk Metal 1963, resmi olarak sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu resmen ilan etti. Kırmızı beyazlıların son hafta deplasmanda oynayacağı Osmancık Belediyespor’un ligden çekilmesiyle birlikte Türk Metal, BAL sezonunda ligin son maçına kendi sahasında çıktı. Başpınar Stadyumu’nda Bartınspor’u konuk eden kırmızı beyazlılar sahadan 1-2'lik skorla rakibine puan kaptırdı. Kırmızı beyazlılar, 90 dakikalık karşılaşmasının sona ermesiyle birlikte şampiyonluk kupasını kaldırdı.

turk-metalden-maglubiyetli-sampiyonluk-2.jpg

Başpınar Stadyumu’nda Bartınspor’u konuk eden kırmızı beyazlılar, sezonun son maçında konuk ettiği Bartınspor’a 1-2 yenildi. Kırmızı beyazlılar sezonun son maçında puan kaybetse de yine de şampiyonluktan bir şey kaybetmedi.

YILLAR SONRA İKİ TAKIM AYNI LİGDE

2024-2025 futbol sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 3. Liginde Kırıkkale’yi iki takım temsil edecek. Gümüşhanespor maçında aldığı galibiyetle ligde kalmayı garantileyen ve sezonu 12’nci bitiren Kırıkkalegücü ve Türk Metal 1963, yıllar sonra aynı ligde top koşturacak.

turk-metalden-maglubiyetli-sampiyonluk-4.jpg

Yeni sezonda Kırıkkale için mücadele edecek olan her iki takım farklı gruplarda bir üst lige çıkmak için mücadele verecek.

turkmetal.jpg

PEVRUL KAVLAK'IN MEZARINA ZİYARET

Kulüp başkanı Serkan Kocaoğlu, teknik heyet ve takım heyecanla şampiyonluk sevinci yaşadı. Kupa töreni sonrası Kocaoğlu ve futbolcular, Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

turk-metal.jpg

Kocaoğlu, başarılı bir sezon geçirdiklerini dile getirdi. Şampiyonluğun Kırıkkale'ye hayırlı olmasını dileyen Kocaoğlu, sezon boyunca emek ve destek veren herkese çok teşekkür etti.

Bu haber toplam 1481 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.