Yıldız sporcular oryantiring ile yarıştı
GENÇ YETENEKLER SPORLA BÜYÜYOR
Müsabakalarda minik sporcular, parkurda hız ve yön bulma yeteneklerini sergileyerek kıyasıya mücadele etti. Yarışmaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, müsabakalarda başarılı olan tüm sporcuları ve okulları tebrik ederken, Kırıkkale’nin genç yeteneklerinin sporla büyüdüğünü vurguladı.

DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Güneş, “Sporcularımızın gösterdiği performans, ilimizin spor alt yapısının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Gelecekte daha büyük başarılar elde etmelerini temenni ediyorum” dedi. Dereceye giren sporcular ve okullar, ödüllerini alarak bu keyifli ve heyecan dolu organizasyonu başarıyla tamamladı.

Oryantiring gibi strateji ve dayanıklılık gerektiren bir sporda gösterilen bu başarılar, genç sporcuların daha da gelişmesine katkı sağlıyor. Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporun her dalında gençlerin yanında olmaya devam edeceğini belirterek, gelecekteki müsabakalarda da başarılar diledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.