Sulakyurt’ta En Düşük Maaş 20 Bin TL Oldu

Sulakyurt’ta En Düşük Maaş 20 Bin TL Oldu
Sulakyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi arasında yapılan görüşmelerin neticelendirilmesinin ardından belediyede en düşük maaş 20 bin TL oldu.HAB.ER: YELİZ ERDEMHizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı...

Sulakyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şubesi arasında yapılan görüşmelerin neticelendirilmesinin ardından belediyede en düşük maaş 20 bin TL oldu.

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan,  yapılan sözleşmeyle ilgili açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

“Sulakyurt Belediyesi kadrolu çalışanı üyelerimizin ücret zammı ek protokol ile maaşları en düşük 20 bin TL olmuştur. İşçilerimizin her daim yanında olan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’e üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Kırıkkale/Sulakyurt Belediyesi şirketi çalışanı üyelerimizin taban ücreti ek protokol ile en düşük 15 bin TL ye yükseltilmiştir. Üyelerimizin yanında olan çalışanlarımızı göz ardı etmeyen değerli Belediye Başkanımız İsmail Bildik'e çalışanlarımız adına teşekkür ederiz.  Anlaşma Belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

İmkanları çerçevesinde işçinin her zaman yanlarında olduklarını açıklayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik,

“Sulakyurt Belediyesi kadrolu  çalışanı arkadaşlarımızın  ücret zammı ek protokol ile maaşları en düşük 20 bin TL .oldu. Sulakyurt Belediyesi şirketi çalışanı arkadaşlarımızın taban ücreti ek protokol ile en düşük 15 bin  TL ye yükseltildi.

Güzle bir anlaşma oldu. İmkanlarımız çerçevesinde en iyisini vermeye çalıştık. Gönül ister ki daha fazla verelim. Ama imkanlarımızın son limitine kadar kullandık. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Anlaşmada emeği olayı HAK-İŞ  ve Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan’a ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.