Kırıkkaleli gençler, bilimin ışığında eğitim alıyor

Kırıkkaleli gençler, bilimin ışığında eğitim alıyor
 Muhabir
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’ni ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar ve verilen eğitimler hakkında bilgi alan Kacır, Kırıkkaleli gençlerin bilimin ışığında yarınlara hazırlandığını dile getirdi.

TELESKOPLA GÜNEŞİ İNCELEDİ

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’ni ziyaret etti.

kirikkaleli-gencler-bilimin-isiginda-egitim-aliyor1.jpg

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve diğer yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette Kacır, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, gözlem kulesinde güneş ve ayı teleskopla inceledi.

kirikkaleli-gencler-bilimin-isiginda-egitim-aliyor2.jpg

DİJİTALLEŞME MARATONUNDA BİZDE VARIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır beyi Kırıkkale Belediyemiz Bilim Merkezimizde ağırladık."

kirikkaleli-gencler-bilimin-isiginda-egitim-aliyor4.jpg

"Bilim ve teknolojinin hızla ilerlediği dijitalleşme maratonunda Kırıkkale'li çocuklarımız ile ‘biz de varız’ dedik. Bakanımıza Bilim Merkezimize olan ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.