Teknoloji yenileme projesi kontrol edildi

Teknoloji yenileme projesi kontrol edildi
 Muhabir
Kırıkkale İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Şube Müdürlüğü teknik personelleri, Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Kapsamında Tosun Grup Un ve Yem Sanayii İşletmesini kontrol ettiler.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALINDI

Ziyaretin amacı, proje kapsamında yapılan yatırımların yerinde kontrol edilmesi ve hibe şartlarının yerine getirilmesinin takip edilmesiydi. Kontrolde, teknik personeller proje kapsamında yenilenen makine ve ekipmanları inceleyerek yatırımların projenin teknik şartnamesine uygun olup olmadığını kontrol ettiler.

teknoloji-yenileme-projesi-kontrol-edildi2.jpg

İŞLETMEDEN MEMNUNİYET

Kontrol sonucunda işletmenin proje şartnamesine uygun yatırımlar gerçekleştirdiği ve hibe şartlarını yerine getirdiği tespit edildi. Teknik personeller, işletmenin yatırımlarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kırıkkale İl Tarım ve Orman İl Müdürü Fatih Ateş, yaptığı açıklamada, Tosun Grup Un ve Yem Sanayii İşletmesine yatırımlarından dolayı teşekkür etti. Bayrak, Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Kapsamında (KKYDP) Teknoloji Yenileme Projesi ile Kırıkkale'deki tarımsal işletmelerin modernizasyonuna ve üretim kapasitelerinin artırılmasına katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.