Vali Tekbıyıkoğlu Çelebi'de çalışmaları yerinde inceledi

Vali Tekbıyıkoğlu Çelebi'de çalışmaları yerinde inceledi
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Çelebi ilçesine ziyarette bulunarak tamamlanan ve sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Vali Tekbıyıkoğlu, Çelebi Kepirli-Karaağıl-Müsellim Köylerinin Beton Yol Çalışmasını...

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Çelebi ilçesine ziyarette bulunarak tamamlanan ve sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Vali Tekbıyıkoğlu, Çelebi Kepirli-Karaağıl-Müsellim Köylerinin Beton Yol Çalışmasını da yerinde inceleyerek ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çelebi Dört Yol Kavşağı yapım çalışmaları, Aile Sağlığı Merkezi Yapımı, Mesire Alanı Yeri İncelemesini gerçekleştiren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu daha sonra Çelebi Belediye Başkanlığı ziyaret etti. Belediye Başkanı Yaşar Erdemir ile bir süre görüşen Vali Tekbıyıkoğlu, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Tekbıyıkoğlu İl Özel İdare ekipleri tarafından gerçekleştirilen Çelebi Kepirli-Karaağıl-Müsellim Köylerinin Beton Yol Çalışmasını da yerinde inceleyerek ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan sürdürülen beton yol çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Vali Tekbıyıkoğlu’na ilçe Kaymakamı Mehmet Soylu’da eşlik ederek çalışmaların son durumu konusunda bilgiler verdi.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.